Članovi projektnog tima sudjelovali na 40., jubilarnom MIPRO-u

Objavljeno: 30.05.2017

Član projektnog tima, Nikola Kadoić sudjelovao je 24.05.2017. godine na međunarodnom skupu MIPRO, predstavivši rad naslova Structuring e-Learning Multi-Criteria Decision Making Problems koji je nastao u koautorstvu s N. Begičević Ređep i B. Divjak, a koji je prezentiran u sklopu sekcije Računala u obrazovanju.

MIPRO, 40. jubilarni međunarodni skup za informacijsku i komunikacijsku tehnologiju, elektroniku i mikroelektroniku održao se u Opatiji od 22. do 26. svibnja 2017. pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske. To je najveći takav skup u Hrvatskoj te okuplja predstavnike javnog, privatnog i akademskog sektora iz regije i svijeta.

Ovogodišnji MIPRO objedinio je različite aspekte globalne digitalizacije društva: od razvoja novih tehnologija do prilagodbe medija i banaka. Iako se o digitalizaciji i razvoju digitalnih tehnologija uvijek najviše govori u kontekstu gospodarstva, razvoj tehnologija ima velik utjecaj na obrazovanje što potvrđuje činjenica da je najviše radova bilo upravo u sekciji Računala u obrazovanju.

Na MIPRO-u je sudjelovala i Nina Begičević Ređep održavši predavanje Okvir za digitalnu zrelost i procjena digitalne zrelosti škola u Hrvatskoj s sklopu već spomenute sekcije. 

Više informacija o samom skupu možete pročitati na službenoj stranici, a fotografije možete pregledati na MIPRO-voj Facebook stranici.