Poziv na 30. konferenciju CECIIS

Objavljeno: 13.02.2019

U periodu od 2. do 4. listopada 2019. godine na Fakultetu organizacije i informatike održat će se konferencija 30th Central European Conference on Information and Intelligent Systems (CECIIS 2019). 

Ova jubilarna obljetnica bit će posvećena aktualnoj temi digitalne transformacije i utjecaja na budućnost. Digitalna transformacija ima mnogo slojeva, dimenzija i oblika. To je skup pristupa, metoda i aktivnosti kojima se nastoji omogućiti poduzećima i drugim organizacijama da uz primjenu suvremenih informacijskih i komunikacijskih tehnologija riješe neke svoje probleme, prilagode se potrebama korisnika ili stvore nove vrijednosti za društvo, koje na tradicionalni način nisu mogli. 

Ovim vas putem pozivamo na aktivno sudjelovanje u pripremi i radu konferencije njezinom promocijom (svojim profesionalnim kontaktima/suradnicima s drugih institucija), prijavom svojih znanstvenih radova, praćenjem pozvanih predavanja i izlaganja ili kroz neki drugi oblik suradnje.

Rok za predaju radova je 1. travnja 2019. godine, a više informacija o važnim datumima možete pronaći u pozivu za prijavu radova i na mrežnim stranicama konferencije.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite tajništvu konferencije na ceciis2019@foi.hr.

Preuzmanje Poziva na konferenciju